Skip to content

OVER ONS

BewindSupport bundelt de kennis van professionals uit verschillende sectoren om bewindvoerders, schuldhulpverleners en budgetcoaches breed te kunnen bijscholen in het kader van de Permanente Educatie. Ook kun je bij ons terecht voor interessante vacatures en geschikte kandidaten in deze sector en adviseren wij bij complexe vraagstukken.  

Lieselot Stuiver

Lieselot Stuiver

Academie BewindSupport

Als coördinator van de Academie is Lieselot het aanspreekpunt voor alle trainingen van BewindSupport. Zij regelt alle praktische zaken, zoals de organisatie van de trainingen en de bijbehorende administratie, de accreditatie van de trainingen en alle communicatie. Ook bouwde ze onze geheel vernieuwde website waarmee we, naast informatie over trainingen, ook breder informatie zullen gaan aanbieden aan bewindvoerders. Lieselot richt zich daarnaast op het doorontwikkelen van trainingen naar andere trainingsvormen, zoals e-learnings en webinars.

Koos Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Kwaliteit & Innovatie

Koos is sinds eind 2020 betrokken bij BewindSupport als trainer, adviseur en als “meedenker”. Jarenlang was hij de stuwende kracht achter een gerenommeerd opleidingsbureau. In 2015 stopte hij daarmee vanwege zijn gezondheid, een zware operatie bleek noodzakelijk. Inmiddels is hij weer in staat om gedeeltelijk te werken. Hij heeft veel ervaring en zijn passie heeft niets aan kracht ingeboet! Hij heeft lang gewerkt met mensen die niet per sé doen wat handig is in hun situatie. Hij heeft een voorkeur voor mensen van wie het gedrag “gedoe” veroorzaakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om motivatieproblemen en grensoverschrijdend gedrag. Naast trainingen is hij ook beschikbaar voor advies op genoemde terreinen. Ook ondersteunt hij onze trainers / docenten waar nodig.

Kees Barendsen

Kees Barendsen

Werving & Selectie

BewindSupport is in 2015 opgericht door Kees Barendsen. Zijn doel was om de kennis en ervaring van bevlogen mensen uit de wereld van WSNP, beschermingsbewind, schuldhulpverlening, budgetcoaching en (HR) management te bundelen en op deze manier kwalitatief hoogwaardige trainingen te kunnen bieden aan professionals in deze sector. Onder leiding van Kees groeide BewindSupport uit tot een deskundige partner voor vele bewindvoerders. Kees richt zich nu volledig op de werving & selectie tak, waar hij zijn ruim 30 jaar ervaring in personeelsmanagement / HR en zijn kennis van beschermingsbewind inzet om bewindvoerders te helpen met het samenstellen van een evenwichtig en deskundig personeelsbestand.

Christian Bout

Christian Bout

Eigenaar

Christian is sinds 2019 eigenaar van BewindSupport. Jarenlang runde hij zijn eigen bewindvoerderkantoor, dat was uitgegroeid tot een van de grootsten in de regio. Zijn kennis en ervaring gebruikt hij binnen BewindSupport om in samenspraak met deskundige docenten een kwalitatief goed en gevarieerd cursusaanbod voor bewindvoerders samen te stellen. Daarnaast zet hij zijn expertise in om bedrijven te ondersteunen bij de werving & selectie van bewindvoerders, adviseert hij bij bedrijfsovernames en helpt hij organisaties uit de brand door als interim-directeur orde op zaken te stellen.

Voorlopig GEEN trainingen op locatie (m.u.v. InCompany)

Corona-update d.d. 08/02/'21

Gelet op de maatregelen als gevolg van de corona-pandemie, hebben we besloten om in ieder geval tot eind april 2021 alle trainingen ONLINE te verzorgen. Vanaf mei hopen wij weer ‘live’ trainingen op locatie te kunnen geven. 

InCompany-trainingen op locatie zijn in overleg WEL mogelijk.

X