Skip to content

WIE ZIJN WIJ?

Wat je doet en hoe je dat doet is zeker zo relevant als wie het doet. Hoe en wat wij zijn lees je daarom in onze missie en visie.
Hieronder stellen we ons voor omdat het ook belangrijk is om te weten wie wat doet. 

Lieselot Stuiver

Lieselot Stuiver

Support voor wettelijk vertegenwoordigers

Lieselot nam in 2023 het stokje van Christian Bout over als eigenaar van BewindSupport. Haar ambitie is om het trainingsaanbod van BewindSupport verder uit te bouwen met kwalitatieve, interactieve en praktisch toepasbare cursussen en trainingen. Zodat wettelijk vertegenwoordigers bij BewindSupport alle tools kunnen vinden om hun werk effectiever en met meer plezier te kunnen uitvoeren. Het motto van Lieselot én van BewindSupport: “Wat je vandaag bij ons leert, moet je morgen kunnen toepassen in je dagelijkse werk!”

Lieselot loopt warm voor mensen die passie hebben voor hun vak. Ze staat altijd open voor creatieve, nieuwe ideeën. Vooral als deze eraan bijdragen dat kwetsbare mensen in de maatschappij betere ondersteuning krijgen. 

Opleidingscoördinator en -ontwikkelaar Janna regelt alle praktische zaken rondom onze trainingen. Van planning, tot organisatie, tot (door)ontwikkeling en marketing.

Onderwijs en scholing zitten in haar hart. Janna ontwikkelde onderwijsmethodes voor beroepsopleidingen en werkte onder andere als procescoördinator bij een Hogeschool. Ze heeft een passie voor de kracht van (beeld)taal en de eindeloze mogelijkheden van informatieoverdracht. Volgens Janna is de juiste communicatie de lijm voor vrijwel alles.

Janna is bijna altijd blij, maar nooit tevreden. Altijd op zoek naar hoe het nóg beter, leuker of interessanter kan. Ze gaat daarom graag in gesprek met deelnemers én docenten om zo ons scholingsaanbod te blijven aanscherpen.

Ook staat Janna graag voor mensen klaar. Het kan daarom zomaar zo zijn dat ook jij binnenkort de vraag van haar zult krijgen “Mag ik je ergens mee helpen?” ‘Support’ is haar dus niet vreemd.

Janna Bander

Janna Bander

Opleidingscoördinator & -ontwikkelaar

Koos Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Training & Innovatie

Koos is sinds eind 2020 betrokken bij BewindSupport als trainer, adviseur en als “meedenker”. Jarenlang was hij de stuwende kracht achter een gerenommeerd opleidingsbureau.

In 2015 stopte hij daarmee vanwege zijn gezondheid. Inmiddels is hij weer in staat om gedeeltelijk te werken. Hij heeft veel ervaring en zijn passie heeft niets aan kracht ingeboet! Hij heeft lang gewerkt met mensen die niet per sé doen wat handig is in hun situatie. Hij heeft een voorkeur voor mensen van wie het gedrag “gedoe” veroorzaakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om motivatieproblemen en grensoverschrijdend gedrag.

Behalve voor trainingen is Koos ook beschikbaar voor advies op genoemde terreinen. Tevens ondersteunt hij onze trainers / docenten waar nodig en is hij de initiator van nieuwe opleidingen.

Onze docenten

Specialisten met passie voor hun vak

Inmiddels zijn er ongeveer 20 docenten / trainers verbonden aan BewindSupport. De meesten geven één training, sommigen geven twee  verschillende trainingen. Alleen voor diegenen die van het geven van trainingen hun beroep hebben gemaakt, geldt dat ze er meerdere voor hun rekening nemen. In essentie zijn onze docenten / trainers daarom stuk voor stuk uitblinkers in hun vakgebied die er doorgaans ook geen genoeg van kunnen krijgen deelnemers enthousiast te maken voor hun passie. Passie is namelijk een eigenschap die voor alle docenten geldt. 

Juist omdat onze docenten specialist zijn, besteden we veel aandacht aan didactiek en werkvormen, zodat het ook voor “normale” stervelingen een goede cursusdag wordt. Vóórdat we met een nieuwe docent in zee gaan, hebben we ons er van vergewist dat hij/zij een “makkelijke spreker” is die het leuk vindt de interactie aan te gaan. Daarnaast moet elke docent behoorlijk goed bekend zijn met de essentie van het werk.

Bij het cursusaanbod staat over elke trainer een korte tekst over de eigen achtergrond.

X