Skip to content

WIE ZIJN WIJ?

Wat je doet en hoe je dat doet is zeker zo relevant als wie het doet. Hoe en wat wij zijn lees je daarom in onze missie en visie.
Hieronder stellen we ons voor omdat het ook belangrijk is om te weten wie wat doet. 

Lieselot Stuiver

Lieselot Stuiver

Academie BewindSupport

Lieselot, eigenaar van BewindSupport, is het aanspreekpunt voor alle trainingen. Zij regelt alle praktische zaken, zoals de organisatie van de trainingen en de bijbehorende administratie en accreditatie.

Lieselot houdt van heldere communicatie. Ze bouwde deze site en het is een wens van haar om deze steeds meer te gaan gebruiken als informatieplatform voor bewindvoerders. Daarom vind je er tegenwoordig ook blogs. Lieselot geeft zelf ook trainingen, over effectief e-mailen, en richt zich daarnaast op het doorontwikkelen van trainingen naar andere trainingsvormen, zoals e-learnings en online trainingen.

Koos is sinds eind 2020 betrokken bij BewindSupport als trainer, adviseur en als “meedenker”. Jarenlang was hij de stuwende kracht achter een gerenommeerd opleidingsbureau.

In 2015 stopte hij daarmee vanwege zijn gezondheid. Inmiddels is hij weer in staat om gedeeltelijk te werken. Hij heeft veel ervaring en zijn passie heeft niets aan kracht ingeboet! Hij heeft lang gewerkt met mensen die niet per sé doen wat handig is in hun situatie. Hij heeft een voorkeur voor mensen van wie het gedrag “gedoe” veroorzaakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om motivatieproblemen en grensoverschrijdend gedrag.

Behalve voor trainingen is Koos ook beschikbaar voor advies op genoemde terreinen. Tevens ondersteunt hij onze trainers / docenten waar nodig en is hij de initiator van nieuwe opleidingen.

Koos Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Kwaliteit & Innovatie

Onze docenten

Specialisten met passie voor hun vak

Inmiddels zijn er ongeveer 20 docenten / trainers verbonden aan BewindSupport. De meesten geven één training, sommigen geven twee  verschillende trainingen. Alleen voor diegenen die van het geven van trainingen hun beroep hebben gemaakt, geldt dat ze er meerdere voor hun rekening nemen. In essentie zijn onze docenten / trainers daarom stuk voor stuk uitblinkers in hun vakgebied die er doorgaans ook geen genoeg van kunnen krijgen deelnemers enthousiast te maken voor hun passie. Passie is namelijk een eigenschap die voor alle docenten geldt. 

Juist omdat onze docenten specialist zijn, besteden we veel aandacht aan didactiek en werkvormen, zodat het ook voor “normale” stervelingen een goede cursusdag wordt. Vóórdat we met een nieuwe docent in zee gaan, hebben we ons er van vergewist dat hij/zij een “makkelijke spreker” is die het leuk vindt de interactie aan te gaan. Daarnaast moet elke docent behoorlijk goed bekend zijn met de essentie van het werk.

Bij het cursusaanbod staat over elke trainer een korte tekst over de eigen achtergrond.

X