Skip to content

WIE ZIJN WIJ?

Wat je doet en hoe je dat doet is zeker zo relevant als wie het doet. Hoe en wat wij zijn lees je daarom in onze missie en visie.
Hieronder stellen we ons voor omdat het ook belangrijk is om te weten wie wat doet. 

Lieselot Stuiver

Lieselot Stuiver

Academie BewindSupport

Als coördinator van de Academie is Lieselot het aanspreekpunt voor alle trainingen van BewindSupport. Zij regelt alle praktische zaken, zoals de organisatie van de trainingen en de bijbehorende administratie en accreditatie.

Lieselot houdt van heldere communicatie. Ze bouwde deze site en het is een wens van haar om deze ook te gaan gebruiken als platform voor informatie voor bewindvoerders. Ze richt zich daarnaast op het doorontwikkelen van trainingen naar andere trainingsvormen, zoals e-learnings en online trainingen.

Het woord “Support” past haar erg goed, al wil ze dat zelf niet graag horen. Vermeld moet worden, Lieselot verzorgt ook zelf trainingen.

Koos is sinds eind 2020 betrokken bij BewindSupport als trainer, adviseur en als “meedenker”. Jarenlang was hij de stuwende kracht achter een gerenommeerd opleidingsbureau.

In 2015 stopte hij daarmee vanwege zijn gezondheid, een zware operatie bleek noodzakelijk. Inmiddels is hij weer in staat om gedeeltelijk te werken. Hij heeft veel ervaring en zijn passie heeft niets aan kracht ingeboet! Hij heeft lang gewerkt met mensen die niet per sé doen wat handig is in hun situatie. Hij heeft een voorkeur voor mensen van wie het gedrag “gedoe” veroorzaakt. Het gaat dan bijvoorbeeld om motivatieproblemen en grensoverschrijdend gedrag.

Naast trainingen is hij ook beschikbaar voor advies op genoemde terreinen. Ook ondersteunt hij onze trainers / docenten waar nodig.

Koos Goedegebuur

Koos Goedegebuur

Kwaliteit & Innovatie

Norbert Kuiper

Norbert Kuiper

Werving & Selectie

Norbert heeft in 2016 zijn passie gevonden in de arbeidsbemiddeling. Hij kiest daarbij altijd voor een persoonlijke insteek: hij zoekt niet alleen naar een persoon die voldoet aan de harde eisen, hij zoekt naar iemand die als persoon past binnen het team! Waardoor de match bestendig blijkt en resulteert in een lange termijn samenwerking.

Norbert is vindingrijk en heeft een scherp oog voor kansen, dat hij in combinatie met het grote netwerk van BewindSupport gebruikt om bewindvoerderskantoren te helpen een evenwichtig en deskundig team samen te stellen. Meer weten? Bel gerust: 06-30889968.

Christian heeft in 2019 het stokje van Kees overgenomen. Daarvoor runde hij jarenlang zijn eigen bewindvoerderkantoor. In relatief korte tijd was het kantoor uitgegroeid tot een kantoor van respectabel formaat. Toen hij dit had bereikt, begon het weer te kriebelen. Uitdagingen kan hij namelijk niet zo goed weerstaan.

Zijn opgedane kennis en ervaring gebruikt hij nu binnen BewindSupport om in samenspraak met de docenten een goed en gevarieerd cursusaanbod voor bewindvoerders samen te stellen. Inmiddels is hij ook bezig met mentorschap.

Hij is breed inzetbaar, hij support alle activiteiten binnen BewindSupport en neemt veel initiatieven. Er zijn ook dingen die hij niet zo kan, stilzitten is geen kernkwaliteit! Christian is net als Kees bedrijven aan het ondersteunen bij de werving & selectie. Daarnaast adviseert hij bij bedrijfsovernames en helpt hij organisaties uit de brand door als interim orde op zaken te stellen.

Christian Bout

Christian Bout

Hoofdsupporter en aanvoerder

Onze docenten

Specialisten met passie voor hun vak

Inmiddels zijn er ongeveer 20 docenten / trainers verbonden aan BewindSupport. De meesten geven één training, sommigen geven twee  verschillende trainingen. Alleen voor diegenen die van het geven van trainingen hun beroep hebben gemaakt, geldt dat ze er meerdere voor hun rekening nemen. In essentie zijn onze docenten / trainers daarom stuk voor stuk uitblinkers in hun vakgebied die er doorgaans ook geen genoeg van kunnen krijgen deelnemers enthousiast te maken voor hun passie. Passie is namelijk een eigenschap die voor alle docenten geldt. 

Juist omdat onze docenten specialist zijn, besteden we veel aandacht aan didactiek en werkvormen, zodat het ook voor “normale” stervelingen een goede cursusdag wordt. Vóórdat we met een nieuwe docent in zee gaan, hebben we ons er van vergewist dat hij/zij een “makkelijke spreker” is die het leuk vindt de interactie aan te gaan. Daarnaast moet elke docent behoorlijk goed bekend zijn met de essentie van het werk.

Bij het cursusaanbod staat over elke trainer een korte tekst over de eigen achtergrond.

X