Skip to content

BEDRIJFSADVIES

Wij adviseren en ondersteunen bewindvoerders omtrent complexe vraagstukken, werving & selectie en bedrijfsovernames. Laat je gegevens achter en we nemen contact met je op.

Als bewindvoerder moet je van veel markten thuis zijn. Je behartigt tenslotte alle financiële belangen van je cliënten. Heb je daarnaast ook nog mensen in dienst? Dan komen daar nog alle personele zaken bij. En natuurlijk alle andere zaken die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Als bewindvoerder ben je een duizendpoot die veel ballen in de lucht moet houden.

Tijd versus kwaliteit

Ontbreekt het je op bepaalde gebieden aan kennis en / of tijd om de kwaliteit te bieden die je zou willen? Dat is logisch, gezien alle taken die er op je bordje liggen. Het is zorgelijk, want de belangen die er op het spel staan zijn groot. In de eerste plaats natuurlijk de financiële belangen van je cliënt. En ook je goede naam, die je in al die jaren zo zorgvuldig hebt opgebouwd.

Zou je graag met een professional willen sparen over dit probleem? Of overweeg je je personeelsbestand aan te vullen met een ervaren kracht die zich over de probleemdossiers kan ontfermen? Heb je direct een oplossing voor de oplopende werkdruk. Alleen: waar vind je iemand die jou op korte termijn hiermee kan helpen?

Specialist in beschermingsbewind

Als opleider zijn wij gespecialiseerd in beschermingsbewind. We hebben een breed en kwalitatief hoogwaardig opleidingsaanbod, waarin we de kennis van professionals uit verschillende sectoren hebben gebundeld. Behalve voor trainingen, gebruiken we deze expertise om bewindvoerders te adviseren bij complexe vraagstukken en te ondersteunen bij de werving & selectie van personeel.

 Wij helpen je graag met:

Complexe vraagstukken

Heb je een complex dossier dat vraagt om specialistische kennis in een vakgebied? Onze docenten staan voor je klaar! Ook adviseren we bij vragen met betrekking tot het functioneren van je medewerkers, je organisatie en natuurlijk je strategische keuzes.

Werving & selectie

BewindSupport Werving & Selectie is uniek in Nederland, doordat we gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van bewindvoerders beschermingsbewind, bewindvoerders WSNP, schuldhulpverleners en budgetcoaches. Zoek je een nieuwe professional tegen een betaalbaar tarief en wil je worden ontzorgd in de werving & selectie? Neem dan contact op met Kees Barendsen. Ben je als professional zèlf op zoek naar een uitdagende baan? Kijk dan bij ons actuele vacatures.

Verkoop of overname

Overweeg je je bedrijf (in de toekomst) te verkopen? Of wil je juist uitbreiden? BewindSupport helpt je bij uitdagingen zoals het opzetten, overdragen of (ver)kopen van een bewindvoerderspraktijk.

Samen sterk

In de wetenschap dat je altijd een specialist kunt raadplegen, lig jij niet meer wakker van de hobbels die je soms tegenkomt in een bewindvoerderspraktijk. Want je weet: samen vinden we overal een oplossing voor.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en actuele vacatures?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Voorlopig GEEN trainingen op locatie (m.u.v. InCompany)

Corona-update d.d. 08/02/'21

Gelet op de maatregelen als gevolg van de corona-pandemie, hebben we besloten om in ieder geval tot eind april 2021 alle trainingen ONLINE te verzorgen. Vanaf mei hopen wij weer ‘live’ trainingen op locatie te kunnen geven. 

InCompany-trainingen op locatie zijn in overleg WEL mogelijk.

X