Skip to content

SUPPORT

Van Dale zegt over het woord support: steun, ondersteuning. BewindSupport wil in de letterlijke zin bewind ondersteunen. Steun, ondersteunen, impliceert dat iemand iets zelf kan en daar alleen een hand of een duwtje bij nodig heeft. Het impliceert ook dat iemand zelf doet wat hij of zij zelf kan. Zo hoort het ook in onze benadering.

Als bewindvoerder moet je van veel markten thuis zijn. Je behartigt tenslotte alle financiële belangen van je cliënten. Heb je daarnaast ook nog mensen in dienst? Dan komen daar nog alle personele zaken bij. En natuurlijk alle andere zaken die bij het runnen van een bedrijf komen kijken. Als bewindvoerder ben je een duizendpoot die veel ballen in de lucht moet houden.

Tijd versus kwaliteit

Ontbreekt het je op bepaalde gebieden aan kennis en / of tijd om de kwaliteit te bieden die je zou willen? Dat is logisch, gezien alle taken die er op je bordje liggen. Het is zorgelijk, want de belangen die er op het spel staan zijn groot. In de eerste plaats natuurlijk de financiële belangen van je cliënt. En ook je goede naam, die je in al die jaren zo zorgvuldig hebt opgebouwd.

Zou je graag met een professional willen sparen over dit probleem? Of overweeg je je personeelsbestand aan te vullen met een ervaren kracht die zich over de probleemdossiers kan ontfermen? Heb je direct een oplossing voor de oplopende werkdruk. Alleen: waar vind je iemand die jou op korte termijn hiermee kan helpen?

Naast onze corebusiness, (bij-)scholing, bieden we ook ondersteuning op andere terreinen.

Wij ondersteunen je graag bij:

Werving & selectie

BewindSupport Werving & Selectie is uniek in Nederland, doordat we gespecialiseerd zijn in de bemiddeling van bewindvoerders beschermingsbewind, bewindvoerders WSNP, schuldhulpverleners en budgetcoaches. Zoek je een nieuwe professional tegen een betaalbaar tarief en wil je worden ontzorgd in de werving & selectie? Neem dan contact op met Norbert Kuiper. Ben je als professional zèlf op zoek naar een uitdagende baan? Kijk dan bij onze actuele vacatures.

Complexe vraagstukken

Heb je een complex dossier dat vraagt om specialistische kennis in een vakgebied? Onze docenten staan voor je klaar! Ook adviseren we bij vragen met betrekking tot het functioneren van je medewerkers, je organisatie en natuurlijk je strategische keuzes.

Om even wat voorbeelden te geven van vragen die we eerder bij de kop hebben gehad:

  • Een bewindvoerderskantoor vraagt assistentie omdat de rechtbank het kantoor niet meer wil benoemen en zelfs met ontslag dreigt in lopende dossiers.
  • Een bewindvoerder schakelt ons in omdat er de afgelopen tijd relatief veel grensoverschrijdend gedrag plaatsvindt.
  • Een betrekkelijk jong kantoor kan zich niet verder ontwikkelen doordat de caseload door een (te) intensief klantencontact feitelijk te laag is.
  • Een kantoor schakelt ons in omdat het telefonisch spreekuur als een zware belasting wordt ervaren.
  • Een kantoor vraagt ons mee te denken in het naar beneden krijgen van het ziekteverzuim.
Verkoop of overname

Overweeg je je bedrijf (in de toekomst) te verkopen? Of wil je juist uitbreiden? BewindSupport helpt je bij uitdagingen zoals het opzetten, overdragen of (ver)kopen van een bewindvoerderspraktijk.

Ook in deze activiteiten laten we ons leiden door onze missie, visie. Meer hierover is te lezen onder de button ‘Wat en hoe zijn wij?‘. De meeste van de hier boven beschreven voeren we zelf uit, in enkele gevallen schakelen we ons netwerk in.

Wil je eens vrijblijvend kennismaken? Neem dan contact met ons op.

Op de hoogte blijven van het cursusaanbod en actuele vacatures?

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Update corona-maatregelen 13/11

Onze trainingen op locatie zijn binnen de nieuwe maatregelen toegestaan en gaan daarom gewoon door. Daarbij houden we ons uiteraard overal aan de geldende regels. Heb je je ingeschreven en switch je liever naar een online training? Mail dan naar info@bewindsupport.nl

Vanaf 30/11 hebben we diverse online trainingen op het programma staan, kijk hiervoor in onze agenda!

X